Benvinguts al projecte d’arrenjament i preservació de l’Ermita de Santa Eugènia a les Piles, un espai religiós i cultural amb una rica història que mereix ser restaurat amb la màxima cura i respecte. A través d’aquesta iniciativa, aspirem a mantenir i millorar aquesta icona local, creant un entorn que nodreixi la connexió amb el passat i serveixi com un llegat per a les futures generacions.

Iniciarem una minuciosa restauració de l’estructura de l’Ermita de Santa Eugènia, atenent a la preservació dels elements arquitectònics originals. Aquesta fase inclourà la reparació de les parets i altres treballs necessaris per mantenir la integritat històrica de l’edifici.

A continuació, trobareu una actualització visual sobre el progrés del nostre treball a l’Ermita de Santa Eugènia a les Piles. Agraïm la vostra confiança en aquesta empresa de preservació i millora, i esperem que l’Ermita de Santa Eugènia a les Piles continuï sent un lloc especial que uneixi la comunitat i celebri la seva rica història.