SERVEIS

SERVEIS

CONSTRUCCIÓ I RENOVACIÓ

Solucions constructives innovadores

A Lithos Construcció, estem dedicats a oferir serveis de construcció excepcionals que van més enllà de les expectatives dels nostres clients. Amb anys d’experiència i un compromís inquebrant amb la qualitat, oferim una gamma completa de serveis per satisfer les teves necessitats constructives.

PEDRA

Revestiments amb pedra natural

L'art de la naturalesa en les teves parets

Els nostres serveis de revestiments amb pedra natural porten la bellesa intemporal de la natura. Amb un focus en la qualitat artesanal i la selecció de les millors pedres, transformem les parets en obres d’art duradores.

Descobreix l’elegància i la resistència de la pedra natural a través del nostre servei de revestiments.

El revestiment amb pedra natural ofereix una sèrie d’avantatges que poden millorar no només l’aparença d’un espai, sinó també la seva funcionalitat i durabilitat. Aquí tens alguns dels avantatges més destacats:

Durabilitat

Les pedres naturals són conegudes per la seva durabilitat excepcional, mantenint la seva aparença inalterada al llarg del temps.

Humitat

Aquesta característica ajuda a prevenir problemes com la formació de mohos i altres problemes derivats de la humitat.

Regulació

Moltes pedres naturals tenen propietats de regulació tèrmica, ajudant a mantenir una temperatura constant a l'interior

Manteniment

La pedra natural sol ser fàcil de mantenir. Només necessita una neteja regular amb aigua i sabó per mantenir la seva aparença.

FUSTA

DIFERENTS ACABATS DE PEDRA AMB FUSTA

Simfonia natural

En aquesta oda a la natura, fusionem la robustesa de la pedra amb la calidesa de la fusta, explorant diversos acabats que creen una simfonia visual única. Des de la majestuositat rústica fins a la refinada elegància, aquesta col·lecció de diferents acabats et transportarà a un món on la textura, el color i l’estil es combinen harmoniosament.

Explora aquests diferents acabats com si fossin les notes d’una melodia, i descobreix com aquesta simfonia natural pot transformar els teus espais en obres mestres autèntiques.

Renovació

Restauració i rehabilitació

Revitalitzant el passat

La nostra oferta de “Restauració i Rehabilitació” és més que una tasca constructiva; és un compromís amb la preservació del patrimoni arquitectònic i la creació d’espais funcionals per al futur. 

Amb la nostra experiència en restauració i rehabilitació, transformem edificis amb història en espais que ressonen amb la seva autenticitat original, mantenint alhora les necessitats i les normatives del present.

La restauració i rehabilitació en construcció són processos crucials per preservar i revitalitzar estructures existents. Aquí tens alguns dels principals avantatges i objectius d’aquestes pràctiques:

Sostenibilitat

La rehabilitació és una pràctica sostenible, ja que redueix la necessitat de construir noves estructures.

Preservació

La restauració es centra en preservar les seves característiques això inclou l'ús de materials per mantenir la seva estètica.

Adaptació

Permet adaptar les estructures antigues a les necessitats i normatives actuals. Això pot incloure canvis d'ús.

Millora

Les noves tecnologies i materials poden millorar la eficiència energètica de l'edifici, com l'aïllaments tèrmics i altres mesures que redueixin el consum d'energia.

CREACIÓ

Arcades, pous i elements de decoració

Escenaris encantadors

Amb una passió profunda per l’estètica i l’art, el nostre procés de creació d’arcades, pous i altres elements de decoració és una fusió meticulosa de creativitat, habilitat artesanal i dedicació a la bellesa duradora. Des de la planificació inicial fins a la implementació final, cada fase del nostre procés reflecteix un compromís amb l’elegància, l’autenticitat i la funcionalitat.

Amb cada pas d’aquest procés, el nostre objectiu és crear espais que no només siguin visualment impressionants sinó també funcionals i adaptats als teus desitjos. 

Protecció

Conservació, manteniment i protecció pel patrimoni

Guardians del passat

Som dedicats guardians del nostre patrimoni, compromesos amb la preservació i la protecció dels trésors culturals i naturals que donen vida a les nostres comunitats. Des de majestuosos monuments fins als paisatges naturals més exquisits, el nostre treball abraça la responsabilitat de mantenir viva la rica herència del passat.

La conservació, manteniment i protecció del patrimoni són aspectes crucials per garantir que els béns culturals, arquitectònics i naturals perdurin per a les generacions futures. A continuació, es detallen els conceptes i les pràctiques clau associades a aquesta important tasca:

Conservació Cultural

Restauració d'edificis històrics i monuments amb una atenció meticulosa als detalls.

Manteniment

Inspeccions periòdiques per identificar i abordar potencials problemes de deteriorament.

Protecció

Mitjans per protegir la flora i la fauna que coexisteixen amb els llocs patrimonials.

Gestió

Desenvolupament de plans de resposta a desastres per protegir béns patrimonials.

CREACIÓ

Llars de foc, forns de pa i barbacoes

Creant atmosferes

Amb un enfocament artesanal, el nostre equip dedica temps i atenció a cada detall per assegurar-se que cada llar de foc, forn de pa i barbacoa sigui una obra d’art funcional.

Utilitzem materials de qualitat que asseguren la durabilitat i la resistència a les condicions exteriors, garantint que les teves creacions resistiran la prova del temps.

  1. Llars de Foc Personalitzades: Des de llars de foc modernes fins a estils més rústics, creem focs que es converteixen en el punt focal de la teva zona exterior, proporcionant calidesa i ambient.

  2. Forns de Pa Artesans: Elaborem forns de pa que van més enllà de la seva funció pràctica, oferint un toc de tradició i autenticitat a la teva experiència culinària a l’aire lliure.

  3. Barbacoes Úniques: Des de barbacoes compactes fins a dissenys més elaborats, creem espais per a la preparació de menjars a l’aire lliure que s’ajusten als teus gustos culinaris i estil de vida.

Construcció

CONSTRUCCIÓ GENERAL i obra civil

Cada construcció és una història d'èxit

Des de petits projectes residencials fins a complexes empresarials, la nostra construcció general exemplifica l’art de construir amb excel·lència. Amb una mirada cap al futur i una passió pel perfeccionament, cada estructura que construïm és una expressió de la nostra dedicació inquebrantable al mestratge constructiu.